Llista d'activitats periòdiques 2018

PROGRAMACIÓ DE LES CAMINADES PREVISTES DURANT EL SEGON SEMESTRE DE 2018.

1/07//2018. CONGOST DE MONT-REBEI. Sortida amb autobús. Aquesta activitats ja està complerta.

20/07/2017. INICIACIÓ A LA MARXA NÒRDICA I A LA TÈCNICA DE L'US DELS BASTOS DE CAMINAR.. Activitat a càrrec de la professora especialitzada en aquesta activitat, Srta. CRISTINA BORRAS FERRE.

05/08/2018. LA GARROFANG. Activitat esportiva, no competitiva, amb  la finalitat de que tots els participants i públic passin una estona divertida. Aquesta "gimcana" consisteix en salvar diversos obstacles amb molta aigua i embrutar-se molt de fang. Apte per a tots els públics.

11/08/2018. LES LLAGRIMES DE SANT LLORENÇ. Sortida nocturna per a gaudir de la pluja d'estels, anomenada també "Les ll'agrimes de Sant Llorenç. Es sortira a les 21 hores des de l'era del carrer d'Amunt i ens aproparem a la muntanya de l'Areny.

16/09/2018. LES FONTS DEL GLORIETA I NIU DE L'ÀLIGA..Ruta circular, d'aproximadament 10 km, que en portarà per la vall del riu Glorieta.

23/09/208. CURSA DE LA DONA.Aquest any serà ja la tercera edició d'aquesta cursa solidaria amb la lluita contra el càncer de mama. la quantitat de 1,00 del preu de la inscripció i els possibles beneficis es destinen a l'Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama Grup Agata

30/09/2018. MUNTANYA DE L'ARENY. (Festa Major) Com cada any, i coincidin amb la festa Major de Mont-roig, ens aproparem a la muntanya de l'Areny per donar a conèixer aquest lloc tant emblemàtic del nostre municipi.

14/10/2018. CRESTES DE LA SEDA. COVA DEL TABAC. Una de les sortides més espectaculars i properes al nostre municipi.Es tracta d'una ruta circular, d'aproximadament 10 km, amb sortida i arribada al poble de Pratdip.

28/10/2018. LA FAGEDA DEL RETAULE. UN BOSC DE FADES EN EL PARC NATURAL DELS PORTS. Una sortida circular, d'aproximadament 11 km, per a visitar una expectacular fexeda, la més meridinal dels Paisos Catalans, on tindrem també l'oportunitat de veure arbres monumentals de més de 400 anys com el Faig Pare i el Pí Gros. Sortida i arribada al poble de la Sènia.

11/11/208. LA MOLA DE COLLDEJOU PEL SENDER DELS MIL TEIXOS I LA CANAL DEL MIG. Aquesta vegada pujarem a la mola de Colldejou per una ruta ruta diferent a les que hem fet fins ara. Passarem pel cami dels mil teixos i per la canal del mig. Sortida circular, d'aproximadament 9 km amb sortida i arribada al poble de Colldejou.

25/11/2018. EL MONTALT NORD I SUD I LA COVA DELS DOS ULLS. Ruta circular, d'aproximadament 13 km, amb sortida i arribada al poble de Capçanes. Farem el cim del Montalt, en la seva cara nord de 766 metres,que es troba dins de la llista dels 100 cims de la FEEC. Tamba farem la seva cara Sud i aprofirtarem per veure l'expectacular cova dels dos ulls.

16/12/2018. LA FATARELLA. RUTA DE LA PAU. Ruta circular, d'aproximadament 12 km, amb sortida i arribada al poble de la Fatarella. La Ruta de la Pau ens portarà a conèixer un dels escenarisde la cruenta Batalla de l'Ebre. El derrer intent de les tropes de la republic per parar l'alçament nacional. Aquesta sotida es mirará de fer el desplaçament amb autobús.

30/12/2018. CURSA DELS NASOS I NASSETS. La cursa del Nassos es tracta d’una cursa popular que es realitza per les festes de Nadal, normalment l’últim diumenge del mes de Desembre. Es una cursa amb un recorregut d’uns 5 Km de recorregut mixt, que es realitza pels carrers del municipi i per una part d’un camí veïnal.