15/05/2022. TOMB PEL PUIG DEL CABRAFIGA

En aquesta caminada, farem un tomb pel Puig del Cabrafiga. Es tracta d’un circuït circular on, sortint de Pratdip, pujarem al Cabrafiga pel Canal dels Dips (espenegall o tartera), farem cim i baixarem per la Cova del Grauet, fet pel que s’aconsella portar una llanterna. Durant el recorregut es faran diferents explicacions divulgatives.

Es tracta d’una sortida organitzada des de l’Ajuntament de Pratdip amb el suport dels Amics de la Muntanya de Pratdip com una activitat promocional per conèixer el municipi.

L’Ajuntament de Pratdip, obsequiarà a tots els participants amb samarretes commemoratives que es repartiran per ordre d’arribada fins el moment de la sortida i, si cal, a la tornada. Així mateix, l’assegurança dels inscrits que no siguin socis de l’Areny ni estiguin federats a la FEEC també anirà a càrrec de l’Ajuntament.

Acabada la caminada, s’organitzarà un dinar de germanor al restaurant de les piscines de Pratdip al qual caldrà apuntar-s’hi també en el moment de la inscripció. S’obre també la possibilitat que els no inscrits a la caminada puguin acompanyar-nos al dinar. El MENÚ (13,00€) consistirà en Entremès, Llonganissa amb fesols, Terrina de gelat, pa, vi i cafè.

Recorda:
Dia: 15 de maig de 2022.
Punt de trobada: Poliesportiu de Pratdip.
Hora de trobada: 07:45 hores.
Hora de sortida: 08:00 hores (puntuals).
Distància a recórrer: 9 km.
Durada: 5 hores, aproximadament.
Dificultat física: Moderada. Requeriment tècnic: per a habituals, tram per espenegall (tartera) amb algun pas senzill de grimpada i altres lleugerament aeris.

NOTA:
Cal portar roba adequada, bon calçat, esmorzar, aigua i llanterna.

L’Organització  es reserva el dret a fer les variacions que estimi oportunes.

INSCRIPCIONS JA TANCADES. GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS. ENS VEIEM DIUMENGE!!!