16/10/2022. MATAGALLS, MASSÍS DEL MONTSENY

CONÈIXER EL NOSTRE ENTORN.

Estem estudiant de fer la sortida en autobús, pel que ens és de molta utilitat saber quants ens hi voleu acompanyar pel que us demanen que, el més aviat possible envieu aquesta inscripció (en realitat, preinscripció). Per tal que el transport el poguem fer amb aquest mitjà, ens caldria ser entre 25 i 50 persones. En els propers dies avaluarem la viabilitat d'aquesta posibilitat i se us enviaria de nou un comunicat en què se us demanarà de fer la inscripció definitiva, i on també se us informarà de més detalls de la sortida, l'horari i lloc de concentració, import a satisfer, recorregut definitiu i altres aspectes que s'hagin de tenir en consideració abans de la partida.

La ruta circular més probable que estem valorant per pujar al Matagalls (1.698m) començaria al pàrquing del restaurant Collfornic. Pujaríem pel pla de la Barraca, el Collet de l'Estanyol i pel lateral del Turó de Santandreu. La baixada es faria per Sant Segimon, passant per les fonts dels Cims i de Matagalls, els coll Saprunera i l'ermita de Sant Miquel dels Barretons, per acabar per la pista de Collfornic. 

La caminada seria d'aproximadament 12km amb un desnivell positiu d'uns 750m.

En principi, mantindrem obertes les preinscripcions fins el 30/09/2022. La preinscripció no és obligatòria necessàriament per a, posteriorment, apuntar-se a la caminada, de la mateixa manera que preinscriure's tampoc obliga a apuntar-se a la caminada, però se us prega que no ho feu si no ho teniu bastant decidit.

Comptem amb voslatres!!!