Llicències FECC

Centre Excursionista l’Areny

Benvolgut Soci:

Com tots sabeu som membres de la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya), i per tant, podem tramitar les llicències federatives. A continuació detallem els passos a seguir per tal de poder tramitar la llicència per l'any actual.

FEEC

PROCEDIMENT PER TRAMITAR LLICÈNCIES FEDERATIVES (FEEC)

  1. És obligatori ser soci/a del CE l'Areny i haver efectuat el pagament de la quota de soci/a de l'any actual (en cas que el pagament de les quota de soci/a no estigui domiciliat en una entitat bancària).
  2. Enviar un e-mail a info@celareny.cat indicant el nom, cognoms, DNI, data de naixement, adreça (carrer, número, etc. codi postal, municipi i província), telèfon i modalitat de la llicència federativa escollida.
  3. Realitzar un ingrés de l’import total de la llicència federativa al número de compte bancari: ES22 2100 0787 1302 0015 4129 indicant el nom i cognoms, per a poder tramitar la llicència federativa a la FEEC amb celeritat.
  4. Enviar el comprovant de la transferència bancària realitzada a info@celareny.cat. El CE l'Areny tramitarà la teva llicència federativa a la FEEC, un cop hagi comprovat l’ingrés de l'import.
  5. Quan el CE l'Areny rebi la llicència federativa de l'interessat, li enviarà un e-mail comunicant la seva recollida.